După reușitele obținute în weekend-uri, patronii de la Talcioc Cultural încearcă să ne facă program și miercurea, așa că pe 6 noiembrie, pe primitoarea scenă a clubului, concertează Nicu Patoi și Platonic Band.

După succesele înregistrate în concertele organizate împreună cu Berti Barbera sau Ștefan Bănică Jr., Nicu Patoi și Platonic Band au ambiția să demonstreze că muzica lor umple săli și în cursul săptămânii. Toate spectacolele acestui turneu vor avea loc numai în zile de miercuri sau joi, artiștii fiind convinși că fanii lor vor trece peste disconfortul trezirii în dimineața de după, pentru a se putea bucura de o prestație de zile mari.

După ce în luna mai, Nicu Patoi & Platonic Band au cântat în deschiderea concertului lui Joe Satriani de la Sala Palatului, iată că grupul pornește iar prin țară, să ne aducă confluența lor specifică de blues, rock, jazz și funk. Cum asemenea performanțe se întâmplă rar pe la noi, suntem convinși că iubitorii spectacolelor live de calitate își vor găsi cu greu locuri la Talciocul Cultural.

DSC03750

DSC03749

Cristian Tonolla

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.