Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a anunţat, pe pagina personală de Facebook, ca il va da in judecata pe Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte a sustinut ca s-a alaturat celor care boicoteaza firmele care au cumparat reclama la televiziunile trustului fondat de Dan Voiculescu.

„Priviti ce a scris Basescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi ca nu e vorba de restituirea unor cladiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINTAREA CELUI MAI URMARIT POST DE STIRI SI A ALTOR 4.

Dovada e si instigarea de mai jos a inculpatului Basescu. Cred ca ne e limpede cine e in spatele intregii operatiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpar doar de la cei care isi fac reclama la Antena3.

Il vom actiona in judecata si ii vom cere despagubiri uriase si lui si tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat impotriva cuiva care plateste anual 40.000.000 de euro taxe, ce sa mai spui despre un fost presedinte?!?„, a scris pe Facebook Mihai Gadea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.