Mai în glumă, mai în serios, tindem să credem că celebra manta a lui Harry Potter care te face să devii invizibil este acum în mâinile unui senator sucevean.

Au trecut deja mai bine de doi ani de când vreo 17 inși din județul Suceava, toți membri ai unor partide politice, și-au luat avânt spre Capitală, cică pentru a ne reprezenta nouă interesele. O parte din ei, mai activi din fire, aruncă măcar o postare pe rețeaua de socializare care a creat dependență în rândul omenirii, dar o altă parte… parcă s-a evaporat.

Spre exemplu, senatorul care niciodată nu a știut din ce partid face parte, Mihai Neagu, este de negăsit. Dacă alți colegi de-ai domniei sale mai postează tot felul de prostii pe internet, măcar așa ne dăm seama că trăiesc, Neagu este absent din toate mediile, indiferent că vorbim de online, offline, TV, radio sau orice altceva. Ba mai mult, acesta nu apare nici la vreo întâlnire, indiferent de natura ei.

Mihai Neagu, senator UNPR al județului Suceava, din câte îmi amintesc, a participat la lansarea unei televiziuni locale din Rădăuți, în vara anului trecut. L-a mai văzut de atunci cineva? Poate ar trebui să sunăm la 112 pentru a anunța dispariția unui oficial, un oficial care a promis că își va da tot interesul și se va folosi de toate cunoștințele pentru a servi interesele oamenilor care i-au dat votul în 2012. De atunci și până acum însă, senatorul Neagu probabil că face exerciții. Exerciții de imaginație, exerciții de dicție, sau ce exerciții mai crede domnia sa că are nevoie să facă. Oricum, mantaua invizibilității din Harry Potter îl caracterizează acum pe senatorul Mihai Neagu, însă puterile magice l-au cam părăsit.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.