Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost ales vicepreședinte pentru Administrație publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și siguranța cetățeanului, în cadrul alegerilor de sâmbătă, 22 aprilie, când organizația județeană PNL Suceava și-a ales noua conducere.

Acesta s-a declarat onorat să facă pare din Biroul Județean al PNL și le-a mulțumit tuturor primarilor și consilierilor locali din zona de munte, zonă pe care o reprezintă. Totodată, i-a urat succes lui Cătălin Predoiu, candidat pentru președenția Partidului Național Liberal, la alegerile care vor avea loc în luna iunie.

18136121_1437906496279698_1122193438_n

Să nu uitați niciodată greșelile pe care le-au făcut ceilalți președinți ai PNL. Pentru că noi, primarii, consilierii locali, consilierii județeni, ne-am făcut datoria în teritoriu. A fost o înfrângere neașteptată și vă spun, din punctul meu de vedere, rușinoasă, la alegerile parlamentare de anul trecut. Rugămintea mea și a primarilor și a consilierilor este ca, în momentul în care vă faceți echipa, să vă faceți o echipa puternică pe care vi-o doriți. Va urez succes în campania electorală și sunt sigur că Suceava va fi un sprijin în campania dumneavoastră electorală”, a fost mesajul lui Mihăiță Negură către Predoiu.

Cătălin Predoiu și Ludovic Orban sunt principalii candidați la alegerile pentru șefia PNL, care vor avea loc pe 17 iunie.