Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a vorbit în cadrul lansării candidaților PNL Suceava pentru Parlamentul României, despre deblocarea unor investiții foarte importante pentru câmpulungeni, precum pârtia de schi din masivul Rarău, care și-au găsit rezolvarea datorită Guvernului Cioloș.

15086983_1224957070907976_31689416_n„Iată că Guvernul Dacian Cioloș dă bani primarilor și comunităților locale, nu ca Guvernul PSD, care în mandatul 2012-2014, numai la Câmpulung Moldovenesc a luat 2.5 milioane de euro din bugetul local. Aici este marea diferență dintre un guvern PSD și un guvern condus de Dacian Cioloș”, a declarat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Mihăiță Negură a reamintit și de proiectul care trage în jos comunitățile din județ, „Utilități și Mediu la standarde europene”. Acesta a subliniat că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu prim-ministrul României, Dacian Cioloș, au reușit deblocarea plății ratelor de capital la proiectul „Utilități și Mediu”.

„Numai la Câmpulung Moldovenesc aveam de plătit din bugetul local 1 milion din euro. PSD-ul mi-a luat un milion de euro din bugetul local în 2013. Aceasta este mica – mare diferență dintre un guvern PSD și unul condus de Dacian Cioloș”, a concluzionat Mihăiță Negură.

Edilul din Câmpulung Moldovenesc i-a îndemnat pe colegii să explice tuturor cetățenilor ce a făcut guvernul condus de Victor Ponta și  ce a făcut cel condus de Dacian Cioloș, iar la alegerile din 11 decembrie să voteze lista Partidului Național Liberal, pentru ca România să aibă un parlament majoritar liberal, cu un guvern condus de Dacian Cioloș.

15133673_1224956997574650_273692809_o

4 Responses

 1. gabi

  Domnule Mihăiță Negură, dacă dumneavoastră făceați parte din partidul PSD oare mai primeați bani de la Domnul Cioloș?

  Răspunde
 2. Criss

  Indiferent care au fost jocurile politice important este ca s-au deblocat fonduri pentru finalizarea partiei din C-lung Mold. Vor putea vizita Masivul Rarau si cei care nu au inca masina.

  Răspunde
 3. vasile

  Va votam cu cea mai mare @placere@ numai daca promiteti ca mai faceti o groapa de gunoi pe muntele Rarau ca cea facuta de @domnul FLUTUR@ la Mestecanis !

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.