Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, va candida pentru un nou mandat de primar, la alegerile de anul acesta.

Mihăiță Negură, candidat PNL la Primăria Câmpulung Moldovenesc

Edilul a declarat că își dorește o campanie electorală fără insulte, la fel cum își dorește ca Gheorghe Flutur să ajungă din nou la conducerea Consiliului Județean Suceava.

„Bucovina a fost întotdeauna a oamenilor liberi, a liberalilor. Vă invit astăzi la unitate. Vă invit să fim în jurul lui Gheorghe Flutur, viitorul președinte al Consiliului Județean Suceava. Dumneavoastră știți perioada 2008 – 2012, când Gheorghe Flutur era președintele Consiliului Județean Suceava și probabil că vă mai amintiți și de proiectele din vremea aceea. Asta n-au cum să uite sucevenii. Nu putem spune acest lucru și despre perioada 2012 – 2016. O știm cu toții. O știm și noi primarii. Vă mai amintiți de «Produs în Bucovina»? Era o mândrie pentru noi când mergeai undeva și toată lumea cunoștea acest termen”,  a declarat Mihăiță Negură.

 

Aeroportul „Ștefan cel mare”, proiectul lui Gheorghe Flutur

Edilul municipiului Câmpulung Moldovenesc a ținut să sublinieze și faptul că, Gheorghe Flutur a pus bazele proiectului aeroportului sucevean.

„Cine a început acest proiect? Cine a fost cel care s-a zbătut pentru proiectul aeroportului sucevean? Cine a început Centura Sucevei? Gheorghe Flutur! Și pârtia de schi din Masivul Rarău, tot  Flutur a început-o.  Toate acestea sunt la nivel de conservare. Știm cu toții și vedem că de patru ani de zile nu s-a schimbat nimic. Acesta este adevărul și trebuie să-l știe toată lumea. Trebuie de mers din casa în casă, pentru ca oamenii să afle adevărul”, a subliniat Mihaiță Negură.

Totodată, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, le-a sugerat colegilor săi din Partidul Național Liberal să încerce să facă o altfel de campanie, decât cea pe care o face opoziția.

„Suntem obișnuiți cu jigniri și atacuri la persoană. Noi trebuie să venim cu altceva. Noi, primarii în funcție, vom veni cu proiectele concrete pe care le-am derulat. Știm foarte bine cât de greu ne-a fost în această perioadă.”

În încheiere, Negură a subliniat faptul că alegerile locale sunt extrem de importante pentru PNL, de aceea e bine să se renunțe la orgolii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.