Militarii de la Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) „General Gheorghe Teleman” au instalat duminică, 5 aprilie, în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal.

„În războiul acesta toți avem arme, pentru că toți putem lupta cu ceva. Fiecare poate ajuta după pregătirea și posibilitățile lui. Important e să-i susținem pe cei din linia întâi, personalul medical.

Asta fac și colegii noștri de la Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” care se află de 4 zile la Spitalul de Urgențe din Suceava, unde au decontaminat spațiile interioare, alei, trotuare, intrări. Ieri au instalat, în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal”, au transmis reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

Această autospecială va fi parte componentă a traseului epidemiologic stabilit de conducerea militară a spitalului. Personalul medical va putea fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecarea din instituție.

„Cu toții putem ajuta cumva.
Mulțumim tuturor românilor care au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de limitare a răspândirii virusului”, a mai transmis sursa citată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.