Bogdan Gheorghiu, deputat PNL de Suceava și ministrul al Culturii, susține că alocarea sumei de 10 milioane de lei de către Ministerul Sănătății către noul spital din municipiul Fălticeni pentru dotarea cu aparatură medicală este încă o dovadă a faptului că PNL guvernează în interesul și în slujba cetățeanului,

„Niciodată, în toată guvernarea PSD, această unitate de sănătate publică nu a primit asemenea sume, atât de necesare pentru întreaga comunitate locală.

Cunoscându-l pe Ministrul Sănătății, Dr. Nelu Tataru, vă pot garanta că alocarea celor 10 milioane de lei pentru Spitalul Municipal Fălticeni 𝐬-𝐚 𝐟ă𝐜𝐮𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭ă𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐉 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚, 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐅𝐥𝐮𝐭𝐮𝐫, nicidecum când a bătut supărat din picior liderul PSD-ului sucevean, care a fost mai preocupat de propriile interese în perioada guvernării PSD și nu de bunăstarea locuitorilor zonei Fălticeni.
Astfel a rămas, din nou, domnul Stan fără argumente, pentru că domnia sa ar fi putut, în toți anii guvernării PSD, să obțină fonduri pentru un spital atât de necesar municipiului dar și județului, lucru pe care nu l-a făcut și pe care până acum încerca să-l folosească în lupta electorală”, a transmis Bogdan Gheorghiu.

Potrivit acestuia, datorită actualei guvernări și administrații județene, Fălticeniul recuperează ani de uitare, deoarece Guvernul liberal nu lasă pe nimeni în urmă, nu se prioritizează investiții în funcție de locul nașterii unui președinte de partid sau alte interese obscure, ci se eficientizează bugetul de stat.

„Spun acest lucru deoarece sumele alocate Spitalului Municipal Fălticeni reprezintă o investiție în oamenii de aici și acest lucru duce la progres. O comunitate cu un grad ridicat de sănătate este o comunitate mai puternică, iar corpul medical care-și desfășoară activitatea într-un centru modern este mai eficient și mai motivat să facă performanță.

Mulțumesc colegilor din Guvern, îl felicit pe președintele Flutur pentru o nouă reușită și sper că aceste sume să fie chibzuit cheltuite, altfel încât unitatea medicală din Fălticeni să intre în activitate cât mai repede”, a conchis Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.