Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, suceveanul Daniel Cadariu, a transmis, de Ziua Unirii Principatelor Române, un mesaj pentru turiștii neprietenoși cu natura și cu obiectivele turistice din țara noastră. Acesta le recomandă oamenilor să protejeze astfel de obiective naturale.
„Sunt mândru pentru că sunt român. Avem atât de multe motive să ne lăudăm țara. De la oameni muncitori și sinceri, la tradiții îmbietoare și peisaje unice sau excepționale.
Sunt însă trist să văd cum vandalismul și lipsa de respect a câtorva dintre noi aduc distrugeri locurilor lăsate de natură, locuri pe care fiecare dintre noi ar trebui să le protejeze.
Nu am toleranță față de astfel de manifestări și nu voi înțelege niciodată egoismul celor care lasă prăpăd în urma lor. Formatiunea carstică ”Inelul Doamnei” din Gorj este un astfel de caz.
Avem nevoie de educarea turiștilor și de implicarea instituțiilor abilitate pentru sancționarea comportamentelor, astfel încât să ne asigurăm că și peste ani, acțiunile omului conservă, valorifică și promovează, nu distrug.
Despre astfel de obiective este ziua de 24 ianuarie, când se împlinesc 163 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
La mulți ani, stimați români!”, a transmis ministrul Cadariu.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.