Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent la Suceava la șantierul rutei ocolitoare a municipiului, a declarat că nu are timp să îi răspundă președintelui Gheorghe Flutur la scrisori, întrucât este o persoană foarte ocupată. De asemenea, Cuc i-a recomandat lui Flutur să îl contacteze telefonic.

„Nu știu ce exerciții de imagine vrea să facă domnul Gheorghe Flutur, dar eu am treabă. N-am timp să stau să îi dau informații pe 544 (n.r. Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public), sau pe ce vrea dânsul. Dacă vrea să mă caute, să ma sune. Eu stau pe șantiere să văd cum avansează lucrările, nu stau să fac un titlu de doi…”, a precizat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În ceea ce privește acțiunea președintelui Consiliului Județean Suceava de la șoseaua de centură, moment în care s-a deplasat acolo cu o lopată, Răzvan Cuc a precizat că Flutur ar trebui să-și vadă de treaba lui și deșeurile din județ și nu de lucrările din subordinea Ministerului pe care îl conduce. De altfel, ironizându-l pe Flutur, ministrul Transporturilor i-a recomandat să fie mai atent la modul în care face lucrurile.

„Am văzut acum ceva timp un filmuleț cu dânsul, cum punea pietris cu lopata la roțile unei autobasculante. Punea la roțile din față, la un camion cu tracțiune spate. În primul rând, dacă tot vrei să faci lucruri care dau bine la presă, măcar fă-le cum trebuie și în al doilea rând: ai terminat toată treaba la Consiliul Județean? Aveți toate deșeurile la negru, drumurile sunt plombate, fără gropi? Eu nu știu de ce vrea să se bage pe obiectivele care sunt asumate de Ministerul Transporturilor, în condițiile în care am înțeles că deșeurile sunt cum sunt, măcar dacă faci o treabă, fă-o calumea!”, a explicat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ca să sublinieze că nu este de acord cu acțiunile lui Flutur, ministrul Cuc a mai adăugat:  „Eu nu vin să mă fac de râs, doar de dragul imaginii. Nu am venit să mă joc, cum ar fi, cu presa aici, să mă vedeți și pe mine că dau cu o lopată?”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.