Ministrul Culturii, liberalul sucevean Bogdan Gheorghiu, a votat duminică, în cadrul alegerilor prezidențiale, pentru drumul european al țării noastre, dar și pentru o Românie respectată pe plan internațional.

Am dat un vot pentru o Românie normală, pentru o Suceavă normală, pentru drumul european al țării noastre, pentru o Românie respectată pe plan internațional, pentru o dezvoltare a societății românești pe calea europeană pe care au întrerupt-o unii, dar a fost reluată de scurt timp”, a transmis Bogdan Gheorghiu.

Acesta a votat la o secție din Fălticeni, acesta fiind orașul care a oferit cei mai mulți oameni de cultură în istoria României raportat la numărul de locuitori.

„Am votat la Fălticeni, în orașul care a oferit cei mai mulți oameni de cultură în istoria României raportat la numărul de locuitori, orașul cu care ne mândrim cu toții, pentru că a dat peste 60 de doctori în științe culturale și foarte mulți scriitori, istorici, actori. Aici concentrația oamenilor de cultură este destul de mare și eu sunt mândru, ca ministru al Culturii, să fiu astăzi aici să votez pentru binele României”, a conchis ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.