Ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, se află astăzi, 22 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Suceava. În cursul zilei, Gheorghiu are mai multe întâlniri cu reprezentanți ai administrației locale, precum Consiliul Județean Suceava, și ai instituțiilor de învățământ, precum Facultatea de Silvicultură a Universităţii Ștefan cel Mare din Suceava, dar și o serie de acțiuni comune cu E.S. Ambasadorul Israelului în România, David Saranga.

Începând cu ora 11:00, ministrul Culturii a luat parte la o sesiune de lectură la Școala Gimnazială Valea Moldovei, din localitatea Mironu, organizată de Asociația OvidiuRo în cadrul programului național „Citește-mi 100 de povești!”.

Trebuie precizat că Bogdan Gheorghiu a fost întâmpinat de către edilul comunei Valea Moldovei, Niculai Romică Floriștean, și de conducerea unității de învățământ cu pâine și cu sare.

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Pământului, Ministrul Culturii le-a citit copiilor de la grădinița din cadrul acestei școli.

„Această acțiune este prima pe care o avem în teritoriu, însă urmează să luăm parte la astfel de evenimente și în alte județe, atât pe parcursul primăverii, cât și în vară. Noi sperăm ca până la sfârșitul anului să ajungem în cât mai multe grădinițe în care să avem astfel de acțiuni”, a declarat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.