Monica Anisie s-a arătat deranjată de criticile apărute în ultima perioadă pe subiectul începerii anului şcolar, afirmând că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, întrucât ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”.

”Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook.
Ministrul Educaţiei spune că înainte de a arunca cu piatra, criticii săi ar trebui să se uite în oglindă: ”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”.
Anisie afirmă că-i e dor de elevii ei, care apreciază cu sinceritate ceea ce a făcut.
”Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a a mai scris Anisie.
Anul şcolar începe luni, cu majoritatea elevilor în sălile de clasă, iar măsurile dispuse de autorităţi şi întârzierea cu care au fost transmise au generat critici din mai multe direcţii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.