Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip de un minut pentru promovarea turistică a României şi îndeamnă românii să redescopere România. Oficialul afirmă că va susţine şi va promova turismul românesc prin toate mijloacele pe care le are la îndemână.

În clip apar mai multe regiuni, obiective şi destinaţii cunoscute din România: Transilvania, Clisura Dunării, Lacul Bolboci, Transfăgărăşan, Vulcanii Noroioşi, Castelul Peleş, Mocăniţa, Bucureşti, Voroneţ.

Redescoperă România! La fel ca alte domenii importante ale economiei, turismul a fost afectat la rândul său de pandemie. Voi susţine şi voi promova turismul românesc prin toate mijloacele pe care le am la îndemână. România are locuri superbe. Toate aşteaptă să fie redescoperite de către români. Împreună reuşim să salvăm turismul românesc! #RedescoperaRomania„, scrie ministrul Energiei.

În Cabinetul Orban, Virgil Popescu a avut în subordine şi turismul, în prezent acest domeniu fiind la Ministerul Economiei, coordonat de Claudiu Năsui.

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.