Un număr de 470 poliţişti de ordine publică sunt mobilizaţi pentru a asigura ordinea şi liniştea. La aceştia se adaugă 235 de poliţişti din structurile rutiere şi investigaţii criminale.

Toate grupele Serviciului de Acţiuni Speciale vor acţiona în această perioadă pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, 28 de luptători SAS urmând să asigure intervenţia la evenimente.

De asemenea, în zonele destinate activităţilor ce se vor desfăşura de 1 Decembrie, vor fi organizate 310 patrule auto şi 50 de patrule pedestre.

Până pe 1 decembrie, vor acţiona zilnic 12 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar, 60 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.

„Având în vedere  fluxul sporit de persoane ce se va înregistra în locurile publice în perioada minivacanţei de 1 decembrie, poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale. De asemenea, efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuț Epureanu.

Principalele drumuri naţionale şi europene pe care vor acţiona aparatele radar sunt DN2, DN17, DN2E şi DN 2H.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.