În cursul zilei de sâmbătă, 01 noiembrie, pe drumul comunal Bahnă din localitatea Voitinel, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și era condusă de un localnic de 51 ani, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma impactului, autoutilitara care circula regulamentar a fost proiectată într-un minor de 8 ani, localnic, care circula regulamentar pe bicicletă în fața sa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului.

După producerea accidentului, bărbatul de 33 de ani a părăsit locul faptei, deplasându-se la domiciliu, de unde a revenit la faţa locului după circa 30 minute.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 51 de ani și de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 33 de ani, după care la spital li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.