Miercuri, 15 august, la ora 11:00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de doi localnici de 26 și 34 de ani despre faptul că, persoane necunoscute le-au sustras un portmoneu cu bani și documente și un telefon din incinta unui bar din localitate.

Potrivit IPJ Suceava, în urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea  faptei a fost identificată ca fiind un minor de 15 ani din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 15.08.2018, în jurul orei 02.00, profitând de neglijența victimelor, care au lăsat obiectele personale în valoare de circa 2.600 lei, pe masa unui bar din localitate și au plecat pentru circa 10 minute, minorul a sustras bunurile și a plecat.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai stabilit și faptul că, anterior comiterii furtului, în noaptea de 14/15.08.2018, minorul a sustras motocicleta aparținând unui minor de 16 ani din localitate,  lăsată parcată și asigurată pe strada Calea Bucovinei din localitate, pe care a împins-o printre blocuri și a abandonat-o.

Suspectul a recunoscut comiterea furturilor, a indicat locul în care a ascuns portmoneul și abandonat motocicleta și a predat telefonul mobil, prejudiciul fiind recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.