La data de 10 iulie, în jurul orei 13:30, prin apel la 112, s-a sesizat faptul că în zona unui parc a fost văzut un copil care avea semnalmentele unui copil prezentat de mass-media ca fiind dispărut de la domiciliu.

În urma verificărilor s-a stabilit că la 9 iulie, prin dispoziţia Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean Suceava, s-a dispus darea în urmărire a minorului Iancu Marian Gavril Alberto în vârstă de 13 ani, din oraşul Gura Humorului, care a plecat de  la domiciliu la data de 05 iulie, fără a mai reveni.

În urma sesizării, echipe formate din poliţişti şi jandarmi au procedat la cercetarea amănunţită a locului în care  ar fi fost văzut minorul ce semăna cu cel dispărut şi a zonelor învecinate, rezultatul fiind negativ. S-a procedat la prezentarea fotografiei minorului mai multor persoane acestea fiind instruite să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie în cazul în care deţin date sau informaţii despre minorul dispărut.

”În jurul orei 18:15, ca urmare  activităţilor investigative  desfăşurate de poliţişti din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale Gura Humorului, minorul a fost identificat pe raza oraşului Gura Humorului  şi predat mamei sale”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.