Duminică, 02 noiembrie, ora 14.30, Secția 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată de o minoră de 14 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă de un tânăr de 22 ani, din comuna Bosanci.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în după amiaza zilei de 01 noiembrie, agresorul s-a deplasat în municipiul Suceava și a luat-o pe prietena sa, pe care a condus-o la domiciliu, cu scopul de a o prezenta părinților săi.

Ulterior, în seara zilei de 01 noiembrie, în jurul orei 20.00, cu toate că victima s-a împotrivit, tânărul a violat-o, după care a ținut-o la domiciliul său până în dimineața zilei de 02 noiembrie, în jurul orei 09.00.

Victima a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Suceava, concluziile preliminare „pledând pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în 03 noiembrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.