Doi tineri au fost condamnaţi de Tribunalul Suceava la închisoare, după ce au obligat o minoră să se prostitueze la Rădăuţi.

Totul a început după ce Viorel Alexandru s-a împrietenit cu o fată din localitatea Botoșani, în vârstă de 17 ani, iar în toamna anului 2012 au mers împreună în oraşul Rădăuţi, judeţul Suceava. Pentru a face rost de bani şi-a convins partenera să se prostitueze, sumele încasate fiind cuprinse între 50 şi 200 de lei de la fiecare client. Tânărul îi făcea rost de clienţi, majoritatea fiind cunoştinţe ale sale, încasând toţi banii, iar când fata primea bani de la clienţi direct, el îi cerea întreaga sumă. De la prietenie s-a ajuns la violenţe, iar fata a ajuns şi pe mâna altor proxeneţi. Banii câştigaţi uşor i-au făcut şi duşmani tânărului, iar la sfârşitul anului 2012 s-a întors la Cristineşti, însă minora a fost încredinţată lui Ionel Cancea, cei doi tineri împărţind banii de pe urma prostituţiei.

Viorel Alexandru Nichita, în vârstă de 24 de ani, din comuna Cristineşti, judeţul Botoşani, a primit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, în timp ce un alt inculpat din dosar, Constantin Bogdan Crihan, din Suceava, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Inculpaţii au fost obligaţi de instanţă să îi plătească minorei 40 de mii de lei daune morale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.