Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei Paiu Elena Ramona, de 17 ani, domiciliată în municipiul Bacău, județul Bacău.

Minora se afla, de aproximativ 3 săptămâni, împreună cu tatăl ei, în vizită la bunica sa, din municipiul Suceava.

În ziua de 02 august, în jurul orei 08.00, aceasta a fost trimisă de tatăl său la cumpărături în cartier Burdujeni, iar de atunci şi până în prezent nu a revenit şi nici la domiciliul din municipiul Bacău nu a ajuns.

Minora prezintă ca şi semnalmente 165 m înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr şaten deschis lung până la jumătatea spatelui, ochi albaştri, faţă ovală, nas mijlociu cârn, iar ca semne particulare are o aluniţă proeminentă în mijlocul frunţii şi poartă piercing deasupra buzei superioare.

În momentul în care a plecat de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare galbenă, tricou alb cu nasturi la gât, blugi de culoare gri supraelastici pe picior, încălţată cu adidaşi negri cu talpă albă.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000, număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.