Miercuri, 4 noiembrie, la orele 12:35, administratorul magazinului China Shop de pe strada Calea Unirii, a sesizat faptul că două persoane de sex feminin au încercat să sustragă trei perechi de blugi prin tăierea sistemului de siguranță.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la 04.11.2020, în jurul orelor 12.00, două persoane de sex feminin de etnie rromă, au intrat în incinta magazinului China Shop situat pe strada Calea Unirii nr.54. La un moment dat, au intrat în cabina de probă cu trei perechi de blugi, de culoare negru și albastru, pentru a le proba. Acolo, au tăiat elementele de siguranță ale obiectelor de îmbrăcăminte și una dintre fete a îmbrăcat două perechi, iar cealaltă a băgat o pereche într-un ghiozdan pe care-l avea în spate. Persoanele au fost identificate ca fiind două minore de 13, respectiv 14 ani, ambele din comuna Pătrăuți. Prejudiciul creat este în valoare de 195 lei care a fost recuperat în totalitate, iar persoana vătămată nu se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de către lucrătorii B.I.C Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.