În data de 8 iulie, au fost accidentați doi minori, în comunele Volovăț și Bosanci.

Un minor de 11 ani a fost accidentat, ieri, 8 iulie, pe raza comunei Bosanci, în timp ce a traversat fără să se asigure.
„În urma impactului, pietonul a suferit leziuni uşoare ce necesită pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice”, așa cum rezultă din comunicatul IPJ.
În aceeași zi un alt minor, în vârstă de 13 ani, a fost accidentat pe raza comunei Volovăț, în timp ce se deplasa pe bicicletă. Conform comunicatului IPJ, „Conducătorul autovehiculului tip bus a virat dreapta pentru a evita impactul cu autovehiculul din față, moment în care a acroșat cu laterala dreapta biciclistul. În urma impactului cu autovehiculul, biciclistul a fost împins în șanțul din dreapta. După accident conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre centrul comunei, părăsind locul faptei.”
În urma cercetărilor, făptașul a fost identificat ca fiind un cetățean din municipiul Rădăuți. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând un procentaj de 0,25 la mie alcool pur în aerul expirat, și i-au fost recoltate probe biologice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.