Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că a participat la recepția lucrărilor de pe DN17A, între Sucevița și Vatra Moldoviței.

Am participat la recepția DN17A, unde covorul asfaltic a fost turnat anul trecut și s-a oprit lucrarea în ceea ce privește marcajele pentru că a venit iarna. Au reînceput lucrările în primăvară și acum am făcut recepția. Acea porțiune de drum, care a fost realizată de o firmă din Neamț, arată extraordinar de bine”, a precizat Mirela Adomnicăi.
Prefectul județului Suceava a anunțat și că a inspectat periodic lucrările de pe DN17B, unde lucrările sunt aproape finalizate.
Am inspectat periodic lucrările de plombare de pe DN17B, pentru că așa le-am promis protestatarilor. Acestea sunt aproape finalizate. Aveau anumite reticențe oamenii de acolo, pentru că au tot trăit experiența plombărilor, și a fost tot mai prost de la an la an, pentru că acele lucrări de plombare nu au fost executate corespunzător. De aceea am ținut să mă asigur cu privire la monitorizarea acestei lucrări”, a transmis Mirela Adomnicăi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.