Tovarășa politică a țarului PSD Ioan Stan, cea cu care baronul de Falticeni împărtășește aceleași păcate, beteșuguri și fonduri publice, este candidatul scos din pepiniera de diletanți PSD trecuți prin divanul și buncărul Sovietland-ului.

Pentru o Bucovină pe care întregul județ o doreste curată, modernă și dezvoltată, PSD Suceava vine în alegeri cu neo-bolșevicii crescuți prin organizații parapolitice parazite, fiind prost educați și care au aceleași apucături țariste grobiane, după modelul și asemănarea baronului CAP-ist de Falticeni, Ioan Stan.

Înalți la stat, dar minusculi morali și plini de bani adunați de prin ungherele politicii românești urât mirositoare ai ultimilor ani, candidații principali ai PSD Suceava, crescuți „La Bazin” și educați politic la pensiunea „Iristar” din Falticeni, nu se remarcă decât prin aroganță, fățărnicie și sterpe promisiuni de mai bine. 

Ce a făcut Mirela Adomnicai în ultimii 20 de ani de bugetofag plantat în funcții mărețe de PSD și conectată cu toată familia la banul public, știm cu toții, mai nimic! Ce va face, ne este greu să ne imaginăm că poate și altceva decât a făcut și până acum. Ca prefect si înalt funtionar public, Mirela Adomnicăi nu a fost altceva decât fantoma apolitică a țarului PSD, Ioan Stan. Deși acum a devenit vârful de lance al partidului la alegerea președintelui C.J. Suceava, Mirela Adomnicai nu va putea face cu nimic mai mult decât ceea ce îi trasează prin ordin baronul roșu de Fălticeni și decât ceea ce a făcut în ultimii 20 ani, deși a deținut funcții importate sub toate partidele politice.

Ca deputat, director de instituții și fals prefect apolitic, Mirela Adomnicai nu s-a remarcat cu nimic pentru administrarea si gospodărirea unui județ pe care l-a reprezentat o atât de lungă perioadă. Mirela Adomnicai și familia acesteia sunt personaje politice învechite care și-au trăit existența exclusiv din resurse publice, din banii contribuabililor, fiind unii dintre funcționarii cu cele mai lungi perioade la cârma județului Suceava.

Sondajele care arată nesemnificativele procente pentru PSD în județ sunt o reflecție a faptului că sucevenii au intuit utopia proiectelor irealizabile din spatele dorințelor fanteziste ale candidaților PSD, dar și faptul că, în viitor, Bucovina nu mai poate fi patria omului sovietic.

 

9 Responses

 1. pacala

  transmiteti-i si pzd-istului consilier local mocanu, dar si lui boby cusnir acest articol. foarte obiectiv.
  astia doi au fortat si pe alti psd-isti de buna credinta sa blocheze 2 (DOI) ani dezvoltarea sucevei.
  ca acum, dpdv politic, se sparg toate rautatile lor in capul elenei adomnicai, nu mi se pare chiar corect.
  au pacalit-o sa candideze, la fel cum au pacalit-o si cu functia de prefect, ca sa se foloseasca de ea.
  intamplator au lasat-o singura in aceasta campanie?
  dupa alegeri, mazilirea, iar ei, beneficiarii tuturor avantajelor, vor cauta intrarea pe functii in parlament. la brat cu stan, ca doar nu degeaba sunt… Pro_stani, nu?

  Răspunde
  • Johann_Kataster&Sohn

   Măi nene ,care ai tu nu’ș ce cu Mocanu,mai scrie-i și nevestei tale,pe facebook, eventual,că provoci o lehamite,dumneata și cel care are,iarăși,ceva cu primarul de la Moara care s-a sucit și pupă-n kur pedeleul! Dacă tot repeți ca papagalul,dacă o ții una și bună,tot aia e,unul rămâne ungekurist la pedele iar celălalt,Mocanu,tot la cadastru,nu pupi dumneata loc acolo,nu e pentru tolomaci,totuși…

   Răspunde
   • lehamite

    Johaaa… Kates… ti-aduci aminte de episoadele din telenovela boberschi si psd din CL Suceava? a trebuit sa vina o decizie a Tribunalului care sa le dea peste nas alor doi, boby si mocanu care au fost capii ce l-au exclus pe nedrept pe boberschi. DE CE?
    joha… Kates… dar de episoadele jalnice din telenovela mocanu vs harsovsvhi, ti-aduci aminte?!
    joha… Kates, dar de circul facut de boby, timp 4 ani in consiliul CJ si momentele penibile, jenante, de gradinita, cand il critica el pe flutur si deciziile bune care s-au luat in consiliu?
    boby cusnir si mocanu sunt de criticat la maxim, pt. ca timp de 4 ani ei au dat pe toata lumea la o parte, ei au fost miezu peste tot, s-au folosit de toti ai lor cat au putut, si s-au opus la orice fara pic de discernamant, ca cica ei is de la opozitie.
    despre lehamite? da, lehamite la cum au inteles mocanu si cusnir sa faca politica in ultimii 8 ani in suceava.
    si lehamite de cum s-a facut cadastrarea gratuita la moara ca se judeca oamenii prin instante pt. tampeniile, greselile cu duiumul care s-au facut la cadastru in timp ce mocanu, seful, directorul oficiului de cadastru ardea gazu la partid si o rupea cu interviurile prin presa, inloc sa ia toate masurile ca sa nu se ajunga sa poarte oamenii pe drumuri si prin judecati pt. ca lor nu le-a pasat. cadastrul tampitilor, in frunte cu mocanu si cu erorile si indreparile la indreptari.
    da lehamite de analfabetism si lehamite la abuzuri.
    interesul personal si atat. maxima lehamite.

 2. Valy

  PSD este o rusine locală și națională. Nu degeaba îi bagă organele la pușcărie pe mafioți. Romania e sătulă de comuniștii din politică. Trebuie scăpat de ei si pus tineri

  Răspunde
 3. Jenica P.

  Boby e un afacerist controversat, fiu de prefect al comuniștilor. Adomnicai că prefect a făcut doar sicane la primarii care nu erau ai partidului ei. Stan e un comunistoid expirat. Mocanu e mason și falseor. Alții nu mai stiu de la PSD – partidul rusinii nationale.

  Răspunde
 4. Midnight_Cowboy

  @din Anglia
  Cine sunt „ăștia” care au distrus țara? Dobitocule,faptul de a te fi furișat,cum-necum,în Anglia ca să nu-știu-ce pe-acolo,nu te face nici mai deștept nici mai cool,nici mai îndreptățit să dai lecții sau indicații celor rămași în țară,că sunt părinții tăi sai ai altora! In țara Românească nu ai fost plătit pentru că așa au vrut strămoșii politici ai lui Flutur,pedeliștii săi,kiorii săi,hoții săi! Cât a fost PSD la guvernare,cu Dragnea,în 3 ani,PIB-ul Romaniei a crescut cu 35% !
  Dacă nu știi ce inseamnă asta,inseamnă că te-ai dus în Anglia la furat sau la slugărit,că ești mai bou decât scrie la broșura despre boi… Când au plecat de la guvernare,cu kuru-nainte,Boc&Kioru&Flutur au lăsat țara cu un PIB mai mic cu cel puțin 10%! Astea sunt cifre care nu pot fi contestate,unii au simțit de pe atunci,pe pielea lor,ce inseamnă raiul fluturist,salariile și pensiile s-au prăbușit cu 40% Exerciții pentru mâna dreaptă fac și acum ai tăi,cei pe care i-ai lăsat în țară,Orban,Johannis,Barna,Csolos,i-au lăsat pe profesori cu ochii în soare,pe pensionari cu dinții pe gard,se întrevede la orizont o scădere a PIB-ului (care este,din păcate pentru tine și pentru alți proști ca tine,indicatorul care nu poate fi driblat,totuși…) care o va depăși pe ce din vremea lui Boc,ceea ce ar putea fi cea mai mare performanță a lor…
  Asta vă rodea în kur pe voi,că PSD a introdus politici pentru oameni,favorizând munca,nu capitalul ,in primul rând…Poate că trebuie să câștige mafia PDL ca să ți se deschidă și ție capul,metaforic,desigur,deși este foarte puțin probabil…
  ”…Bucovina nu mai poate fi patria omului sovietic…”
  Să moară mă-ta,cârlionțato,dacă zici tu că e așa? Ești amabilă să ne spui cum o cheamă,de-adevăratelea pe Rosinanta aia care este prim-vice-prim ministru în guvernul Lui Orban,român neaoș,fiul lui Imre Orban,fost ofițer de securitate dat afară pentru legăturile sale cu Ungaria,în 1956,deci cine este iapa aia deșirată cu studii la Moscova,la universitatea Lomonosov a KGB,pentru rusa comercială a vânzătorilor de țară? Ce face ea pe-acolo,pe la guvern,in afară de ținerea legăturii cu secretariatul universității?
  Cine te duce pe tine spre URSS? Dar spre Ukraina? Dar spre Ungaria?
  Când vă mai puneți poalele-n cap,aveți grijă să aveții kiloții spălați! Că și așa pute de la o poștă!

  Răspunde
 5. Johann_Kataster&Sohn

  Du-te,măi Tândală sau Păcală,ce ve fi tu,și tranșează-ți disputele personale in altă manieră,in justiție sau printr-o discuție față in față… Altfel,dacă o ții așa,danga-langa și tot ieși din tufișuri cu jalba-n proțap crezând că o să-i miști un fir de păr din cap dușamanului tău, Mocanu, și, prin extensie,aliaților săi din PSD sau de pe unde vor mai fi fiind,în loc să tragă lumea concluzii referitoare la ăia în care dai cu piatra,o să tragă concluzia firească despre dumneata:prost-prost,da’ mult…
  Că dacă scrie cârlionțata de la ziar,cea care nu are proprietatea cuvintelor ,deoarece are mai multă minte în poșetă ,în smartphone,decât în cap,imediat sari dumneata și ne explici ritos – da,că dacă Mocanu de la cadastru nu-știu-ce la Moara ,sigur că nu va fi bine în Bukowina! Sau dacă Flutur trage câte o bășină fără arome pe minut,iaca,e aceeași explicație:Mocanu s-a impotrivit la ceva,este mason și sufleor (!!),deoarece a cadastruit el ceva la Moara (oare ce interes ai acolo???) așa va fi și în continuare,că cum să trag Flutur bașini aromate daca Mocanu de la cadastru etc…
  Exisă o povestioară relevantă care seamănă izbitor cu ceea ce faci dumneata,sperând,fără temei,că o să-ți rezolve un ziar ceea ce nu poți rezolva dumneata prin mijloace normale,compatibile cu logica și morala,chiar cu legea: deci,era odată un om care avea un câine,și câinele a murit de foame,iar pe crucea sa s-a scris:era odată un om care avea un câine,și câinele a murit de foame,iar pe crucea sa s-a scris:era odată un om care avea un câine,și câinele a murit de foame,iar pe crucea sa s-a scris:era odată un om…Etc.
  Bine,eu nu aștept ca dumneata sa renunți la acest stil care te-a consacrat,nici la cuplul pe care il faci cu cârlionțata,nici n-ar fi posibil,că cine a mai văzut om prost să se deștepte brusc și sa-i crească IQ-ul brusc,spontan,instantaneu și fără veste,de la 78 la ,să zicem,la 82,intrând într-o categorie superioară,atipică pentru cei mai mulți dintre soldații pedeleului?
  Insă eu sper ca domnul Mocanu,presupusul mason,fiara cadastrală,să iasă și să-i zică unele lucruri acestui preopinent foarte activ,reprezentativ și in nume colectiv pentru tembelismul cultivat asiduu de un anume cult neoprotestant+ramura sa paramilitară,astăzi și mâine,amin…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.