Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a prezentat principalele schimbări în bine, în sistemul de sănătate, după ce PSD  a decis să intre la guvernare.

Redăm în continuare mesajul deputatului sucevean:

„Intrarea PSD la guvernare a fost în măsură să prevină mult mai eficient efectele negative ale pandemiei!
🛑 Astăzi, România este tot mai aproape de a depăși vârful valului 5 al pandemiei
🛑 Deși numărul de cazuri confirmate a atins dublul vârfului valului 4, în valul 5 decesele și spitalizările sunt la un nivel semnificativ mai mic decât în valul anterior, în parte datorită agresivității mai reduse a variantei Omicron, dar și datorită măsurilor de prevenție luate de ministrul PSD al Sănătății.

🛑 Cele mai importante 3 măsuri adoptate de Alexandru Rafila :

📌 Creșterea capacității de testare pentru identificarea din timp a infecțiilor;
📌 Organizarea centrelor de evaluare pentru prevenirea aglomerării spitalelor
📌 Asigurarea medicamentelor necesare pentru tratarea infecției în fazele incipiente, pentru prevenirea formelor severe și a deceselor.

🛑 Pentru asta a intrat PSD la guvernare, pentru a interveni cu măsuri eficiente care să reducă numărul deceselor provocate de această pandemie. Deși era mai comod să rămână în opoziție, după dezastrul din valul 4, PSD nu poate rămâne impasibil în timp ce viața românilor era pusă în pericol.
🛑 Acum se dovedește că intrarea PSD la guvernare a fost în măsură să prevină mult mai eficient efectele negative ale acestei pandemii.
🛑 În ultimele 5 zile, numărul zilnic de cazuri a intrat pe un platou, cu o scădere mai pronunțată spre finalul intervalului (nu e vorba de o scădere de weekend, ci de media ultimelor 7 zile – ceea ce indică o scădere consolidată a cazurilor) deși testarea a continuat să crească în ultima săptămână – avem o creștere de 30% față de vârful valului 4”, a transmis Mirela Adomnicăi. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.