Steliana Vasilica Miron, senator PNL, a afirmat că dacă ar exista înțelegeri cu Traian Băsescu, acestea ar fi făcute de Victor Ponta, și nu de Klaus Iohannis.

„Analiștii politici induc greșit, din punctul meu de vedere, ideea că premierul Victor Ponta are nevoie la alegerile prezidențiale de 7-8% procente din votul electoratului de dreapta. De data aceasta, eu cred că o mare parte atât din electoratul așa-zis de dreapta, cât și o parte din electoratul așa-zis de stânga, au un lucru esențial ce-i unesc: antibăsismul! Dacă premierul Victor Ponta povestește românilor, în fiecare seară, la televiziuni, cât de rău și nociv este Traian Băsescu, acesta nu și-a pus niciodată cenușă în cap să se dezică de înțelegerile mai mult sau mai puțin publice avute. Este un paradox! Cum poți face înțelegeri cu cineva pe care-l consideri dușmanul de moarte al poporului și mai ales când faci aceste înțelegeri, când dușmanul este la podea, făcut knock-out de popor?!… Cine a vrut, astfel, să-l țină în viața politică pe Traian Băsescu? Oare nu chiar Victor Ponta? Fără Traian Băsescu,Victor Ponta nu poate sub nicio formă câștiga alegerile prezidențiale! Numai dacă românii votează neapărat Victor Ponta de frica lui Traian Băsescu”, a declarat Miron.

Senatorul a mai precizat că Johannis nu are niciun aranjament cu Traian Băsescu, iar electoratul ar avea toate motivele să se încreadă în el.

„Klaus Johannis nu poate fi legat cu nimic real de Traian Băsescu, asta doare cel mai tare și mai doare un lucru: pentru Klaus Johannis, Traian Băsescu reprezintă un fost președinte și atât. De ce să aibă electoratul de stânga încredere în Victor Ponta, ținând cont de istoricul său și de ce să nu aibă încredere în Klaus Johannis? Aceasta este principala treabă a lui Klaus Johannis, să demonstreze că românii pot avea încredere și că poate fi președintele tuturor românilor, iar eu cred cu tărie că va demonstra acest lucru”, a precizat Steliana Miron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.