În cadrul Adunării generale de alegeri a organizaţiei municipale PSD Suceava, deputatul Gavril Mîrza le-a spus social democraților că trebuie să-şi consolideze forţa proprie întrucât “frăţia” USL nu va mai ţine mult.

Deputatul Colegiului 3, Gavril Mîrza, le-a făcut o scurtă trecere prin  istorie celor 200 de membrilor prezenți în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, despre ciclicitatea alegerilor. În opinia lui Mîrza, câștigarea alegerilor din toamnă a fost și datorită urii pe care românii o aveau împotriva lui Traian Băsescu şi regimului lui. El le-a reamintit că în 1992, Ion Iliescu şi PSD au câştigat alegerile cu un scor mare, în timp ce în 1996 alegerile au fost pierdute, dar câştigate apoi în 2000 şi pierdute în 2004. Totodată, deputatul a spus că „uniunea PSD – PNL- PC își va atinge scopul în 2014, când țara va scăpa de Băsescu”, dar  USL-ul nu va mai avea utilitate după 2016.


Mîrza a încheiat discursul spunând că acest lucru este unul logic, iar în 2016 social democrații vor  concura cu liberalii, care vor fi pe dreapta. De aceea, Mîrza le-a cerut șefilor organizațiilor PSD să își consolideze forţa proprie „pentru că această frăţie ţine cât ţine”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.