Sâmbătă, 10 august 2019, este programat un nou protest la un an de la cel din august 2018. Primii oameni au ajuns în Piaţa Victoriei de la primele ore ale dimineţii. Printre aceştia se află şi Cristian Dide, unul dintre cei mai activi protestatari, acesta publicând, pe pagina sa de Facebook, câteva clipuri video cu primele imagini din Piaţa Victoriei. Aceştia au avut deja un prim contact cu poliţiştii şi jandarmii.

Un protest de amploare este anunţat pentru sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, la un an de la manifestaţiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu intervenţia în forţă a jandarmilor. Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, manifestaţia este organizată de Tomescu Tommy Joul în calitate de reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România. Cererea a fost aprobată pentru aproximativ 250.000 de persoane.

Jandarmeria Capitalei susţine că organizatorii au comunicat faptul că protestul din Piaţa Victoriei începe la ora 14,00 şi se desfăşoară până la ora 22,15. Pe paginile de socializare au fost create mai multe evenimente dedicate protestului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.