Investițiile în comuna Moara continuă. Potrivit edilului Eduard Dziminschi, în localitatea pe care o reprezintă va fi construită o pistă de biciclete pe o lungime de 5,5 kilometri. Primarul a precizat că pe lângă acest obiectiv, proiectul mai prevede și modernizarea trotuarului, amenajarea unui spațiu verde, reabilitarea carosabilului DC 71 de la 0-5 km 500 m, precum și montarea de rigole pentru scurgerea apelor.

Trebuie precizat că proiectul este prevăzut de la Poarta de intrare în comună, până la Moara Carp.

Un alt lucru demn de menționat este acela că Moara este prima comună din județul Suceava care a obținut o astfel de finanțare.

„Cu pași mărunți, dar încărcați de speranță, deși într-un ritm nu foarte alert și pe un drum destul de anevoios, am reușit să ducem la bun sfârșit ideea proiectului «Modernizare și reabilitare DC71 în comuna Moara, județ Suceava» prin semnarea acestuia, urmând să începem lucrările în vederea punerii în practică!
Chiar dacă suntem la final de mandat, am muncit din răsputeri ca să finalizăm un proiect ce va deschide noi orizonturi și va oferi o altă perspectivă asupra comunei, îndeosebi tinerilor noștri, prin promovarea activităților de ciclism în siguranță sau chiar ideea de diminuare a poluării prin deplasarea cu bicicleta și nu cu autoturismul sau alte mijloace de transport. Moara trebuie să continue să se dezvolte!”, a declarat primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.