Un bărbat din Florida și-a ucis fosta soție și pe fiul ei, din cauza unei dispute cu privire la consumul de energie electrică.

Michael Williams, în vârstă de 47 de ani, din DeLand, Florida, care este situat la puțin peste 64 de kilometri nord de Orlando, s-ar fi certat cu fosta soție Marsha Ebanks-Williams, în vârstă de 48 de ani, și cu fiul ei, în vârstă de 28 de ani, Roberts Adams. după ce a constatat că lacătu pe care l-a pus pe tabloul electric a fost tăiat, relatează Mirror.

Michael a spus că a oprit curentul și a blocat panoul electric, pentru a economisi bani la facturile în creștere la electricitate. La întoarcere, a descoperit că încuietoarea i-a fost tăiată și înlocuită cu una nouă, după ce a fost pornit curentul. Bărbatul, despre care s-a spus că a recunoscut că și-a împușcat fosta soție și fiul pe ei, fost găsit într-un vehicul pe aleea sa când polițiștii au ajuns la fața locului. El a fost acuzat de două capete de acuzare de crimă de gradul I, după arestarea sa duminică seara.

Michael s-a supărat de după ce a văzut că lăsau prea mult luminile aprinse așa că a pus un lacăt pe panoul e eletricitate. Soția lui și fiul acesteia au desfăcut lactul iar asta a dus la o ceartă între cei trei, care a avut ca rezultat moartea celor doi, fiind împușcați”, a declarat   seful adjunctul al biroului șerifului Volusia, Brian Henderson.

 

Copiii bărbatului, posibili martori la crimele comise de tatăl lor

 

Cei doi copii mici ai lui Adams, în vârstă de cinci și șase ani, au fost găsiți în casă când autoritățile au ajuns la fața locului, ambii fiind nevătămați. Cu toate acestea,  Brian Henderson crede că este posibil ca cei mici să fi văzut crimele tatălui lor.

Ai un copil de cinci și șase ani care probabil au fost martori la crimele propriului lor tată. Aceasta a fost o crimă fără sens, care nu trebuia să aibă loc”, a adăugat șeful adjunct.

Michael și Marsha erau căsătoriți de 10 ani și nu aveau niciun copil împreună. Biroul șerifului Volusia a spus că ambele părți au primit mai multe apeluri în ultimele luni de la ambele părți cu privire la conflicte domestice, în urma divorțului lor. Michael a susținut că a fost atacat și a fost „pus jos și lovit în mod repetat cu pumnii în față” în timpul discuției, în ciuda faptului că nu a avut răni vizibile, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.