În data de 25 aprilie, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către șeful Postului de Poliție Șaru Dornei, despre faptul că în interiorul comunei Șaru Dornei a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, iar autorul a părăsit locul accidentului.

Echipa operativă deplasată la locul accidentului, cu ocazia primelor cercetări, a stabilit că în jurul dimineții, un bărbat de 70 ani, din comuna Dărmănești, cu reședința în comuna Șaru Dornei, a fost găsit decedat, în afara părții carosabile, la o diferență de nivel de 3 metri.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză a fost văzut de mai multe persoane deplasându-se în seara zilei de 24 aprilie, pe drumul județean către reședința sa, părând a fi sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză a consumat băuturi alcoolice în mai multe baruri din centrul comunei. Există posibilitatea ca accidentul să fi avut loc la data de 24 aprilie, dar datorită configurației terenului (diferența de nivel) victima nu putea fi observată din drum de către alți trecători. La fața locului au fost identificate câteva cioburi din sticlă și plastic, iar victima prezenta unele leziuni, care ar putea să fi fost produse ca urmare a unui accident de circulație.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii evenimentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.