Prietenii tânărului din comuna suceveană Moara, mort în tragicul accident din noaptea de Revelion, îndurerați până peste margini, au transmis zeci de mesaje pe rețelele sociale. Aceștia îl plâng pe George Parașteac, cel care le-a fost coleg și prieten.

Redăm în continuare câteva dintre mesajele postate:

„Dumnezeu să te ierte vei rămâne mereu în amintirea mea! N-am să te uit! Ai fost un prieten adevărat și o persoană cu care puteai vorbi în momentele tiriste. O sa fie greu fara tine!
Dumnezeu sa te ierte și să te aibă în paza Geo!
Nu trebuia să pleci așa repede!”

 

„Drum lin catre cer prietene, îngerii sa te aiba in paza si domnul in gradina lui !, condoleante si putere celor îndurerați.”

 

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân doar amintirile, care să ne aline durerea. Odihneste-te în pace suflet drag!”

 

„Odihneste-te în pace suflet drag ai fost și vei ramane în sufletul meu tot timpul! Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat… ca ai plecat de langa noi si acum ne veghezi din cer! Erai prea tanar si dornic de viata… ne-ai parasit prea devreme!!! nu imi vine sa cred.. odihneste-te in pace printre ingeri!”

 

„Nu imi vine sa cred nici acum ca ceea ce s-a întâmplat este adevarat. Mai aveam atât de multe de făcut împreună ,erai un om minunat. Nu te vom uita niciodata , mereu vei ramane in sufletele noastre, prieten drag. Drum lin către Rai!

 

„Dumnezeu să te ierte George Parasteac!!☹️☹️☹️☹️Ai fost un coleg bun și mereu vesel! E trist ca ai plecat atât de repede ☹️
Sincere condoleanțe familiei!”
Reamintim că la miezul nopții, în primele minute ale anului 2020, George a fost spulberat de un șofer vitezoman în timp ce deschidea șampania, în fața unui bar din Liteni, Suceava.

Impactul a fost atât de violent, încât tânărul de 23 de ani a fost aruncat aproximativ 30 de metri pe șosea și nu a avut nicio șansă.

Șoferul criminal a fugit după accident și nu ar fi avut nicio intenție de a frâna pentru a-l evita pe George Parașteac sau pe prietenii acestuia, care sărbătoreau în stradă.

Între timp polițiștii l-au prins pe șoferul criminal și l-au arestat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.