Primăria comunei Poiana Stampei s-a alăturat Campaniei Naționale „Curățăm România!”, iar joi, 14 aprilie, pe raza localității s-a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare. Inițiativa a aparținut conducerii Primăriei Poiana Stampei, respectiv primarului Viluț Mezdrea și viceprimarului Vlăduț Popescu, cei care au și coordonat acțiunea.

De remarcat este că acest demers al autorităților s-a transformat într-o acțiune de succes, voluntarii implicați reușind să adune din spațiile ce au fost igienizate patru camioane și două remorci de tractor de deșeuri.

„Anual, în comuna noastră organizăm astfel de activități. Ceea ce este important, însă, este ca atitudinea și conștiința  civică să îi caracterizeze pe cetățeni pe tot parcursul anului. Cred cu tărie că fiecare dintre noi poate schimba imaginea României care, din păcate, nu este una îmbucurătoare din acest punct de vedere”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea.

Întrucât această zi a fost declarată Ziua Curățeniei de către autoritățile locale, toți cetățenii responsabili din comună s-au alăturat inițiativei de a lăsa un mediu mai curat în jurul lor.

„Le adresez mulțumiri atât consilierilor locali care s-au mobilizat exemplar, cât și oamenilor de la Ocolul Silvic Dorna Candrenilor și Ocolul Silvic privat Dorna. De asemenea, mulțumesc și agenților economici din localitate și preoților parohi  Sorin Ilie Cornoș și  Constantin Jbanca”, a transmis primarul Viluț Mezdrea.

Pentru o mai bună conștientizare a importanței menținerii unui mediu curat, Primăria Poiana Stampei va instala camere de supraveghere video la toate punctele de colectare a deșeurilor de pe raza localității.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.