Școala Gimnazială Vatra Moldoviței a organizat o amplă acțiune de ecologizare, luni, 15 aprilie 2019, la care au participat toți elevii școlii, cadrele didactice și personalul nedidactic al școlii.

Obiectivele acestei acțiuni au fost promovarea unui mediu mai curat, mai sănătos, mai verde, dar și formarea unor deprinderi elementare de protecție a mediului. Participanții  au transmis de asemenea mesaje cu privire la atenția deosebită ce trebuie acordată naturii și importanței ei, în speranța că exemplul lor va fi urmat și de cei din jur.

„A fost o acțiune de spirit civic, inițiată si desfășurată în parteneriat cu Primăria Vatra Moldoviței, bisericile și agenții economici din comună. Profesori și copii, angajați ale compartimentelor didactic auxiliar și nedidactic, au curățat comuna, de-a lungul și de-a latul.
Ne dorim o comună curată! An de an, școala este cel mai serios și numeros partener, în derularea acestor activități de bune practici. Mulțumim Primăriei pentru tricouri și șepci, dar și pentru materialele necesare ecologizării! Mulțumim agenților economici Mihai Tudurean și Nelu Pelepciuc, pentru produsele de patiserie, pe care le-au împărțit copiilor”, a transmis directorul școlii din Vatra Moldoviței, prof.pt.înv.primar Ilaria Pușcă.

În total la acțiune au participat 500 de persoane care speră ca zonele ecologizate să fie păstrate așa cum este normal: curate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.