Fundația Umanitară Nord 2001 – Sânge pentru România, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava și Euroluc Trans, a deschis în parcarea Iulius Mall un Centru de strângere donații pentru refugiații din Ucraina. Puteți dona orice tip de produse și articole care le pot fi necesare refugiaților: alimente neperisabile, produse pentru îngrijirea copiilor și bebelușilor, pături, perne, haine groase, produse de igienă, apă, produse din carne, conserve de diverse feluri, zahăr, ceai, cafea, legume, fructe, cereale, lactate, ouă etc.

 

Centrul de strângere a donațiilor este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00-22.00.

„Ajutorul ne-a fost solicitat din partea directorului Departamentului Protecție Socială din Cernăuți. Pregătim primul camion cu produse alimentare și nealimentare care va ajunge în Vama Siret, unde se va face transferul către un camion venit din Cernăuți. Toate produsele donate vor fi transportate către refugiații ucraineni de la Vama Siret și către centrele de primire refugiați cu mașini, camioane aparținând voluntarilor Fundației Umanitare Nord 2001”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001 – Sânge pentru România. 

Pentru toate acțiunile prezente și viitoare avem nevoie de suportul vostru. Suntem implicați, contribuim din surse proprii, însă nu este suficient. Orice donație venită în sprijinul refugiaților ne este de mare ajutor”, a mai transmis Andrei Iacov.

Vă lăsăm conturile unde puteți face donații: deschise la Unicredit Bank: cont în LEI: RO13BACX0000003244753000

cont în EURO: RO83BACX0000003244753001

Titular: Fundația Umanitară Nord 2001 – Sânge pentru România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.