Îţi doreşti să trăieşti sănătos şi în armonie cu natura? Eşti în căutarea unei soluţii economice şi rapide pentru construcţia propriei case? Alege una dintre casele economice construite cu unul dintre cele mai sănătoase şi mai apropiate materiale de om, lemnul. 

Iese în evidenţă în acest domeniu firma Mobina din Suceava, o firmă profesionistă formată dintr-o echipă experimentată şi entuziastă, ce sunt aşi în construcţii case din lemn şi nu numai, firma fiind specializată în prelucrarea lemnului. Pentru a ne consolida afirmaţia cum că echipa celor de la Mobina este experimentată putem susţine că aceştia au peste 20 de ani de activitate pe piaţa construcţiilor din lemn.

Materialul principal folosit de către cei de la Mobina când vine vorba de construcţii case din lemn este lemnul de molid şi brad, luat chiar din plaiurile Bucovinei. Aceştia ne pun la dispoziţie un număr mare de modele predefinite de case din lemn din care putem să ne construim o casă de vis.

Cu siguranţă te intrebi care sunt preţurile construcţiilor caselor din lemn, ei bine fiindcă sunt o firmă profesionistă nu au un preţ standard asupra construcţiilor caselor din lemn, ci în funcţie de proiect şi cerinţelor clienţilor încearcă să ofere cel mai bun preţ pe care pot să-l ofere.

Iată ce susţin cei de la Mobina în privinţa avantajelor construcţiilor de case de lemn:

“În primul rând dorim să susţinem faptul că proprietăţile construite de noi sunt sănătoase şi ecologice. Lemnul uscat cu atenţie denotă faptul că locuinţa este durabila şi rezistentă la vreme, în acelaşi timp fiind aproape de natură şi organică, datorită faptului că permite aerului să circule liber. În casele din lemn există întotdeauna o atmosferă sănătoasă şi prietenoasă pentru oameni, atât în timpul unei ierni grele cât şi în timpul unei veri fierbinţi.

Un alt atuu pe care îl au casele din lemn construite de către noi este faptul că sunt ecologice şi elegante. Având un design simplu şi o performanţă extrem de rapidă, casele din lemn au fost şi vor fi întotdeauna o concurenţă serioasă pentru casele construite din cărămidă. Ce poate fi mai frumos decât o locuinţă construită din materialul cel mai apropiat de omenire.

Ultimul şi nu cel din urmă avantaj pe care dorim să-l scoatem în evidenţă se datorează frumuseţei şi siguranţei pe care le inspiră casele din lemn. Construim orice tip de case din lemn, de la clasice la moderne, de la mici la uriaşe, ce pot acomoda o familie foarte mare şi vă asigurăm că toate ies pe placul tău şi prietenii şi vecinii ce trec prin zonă nu îşi vor lua privirea de la ea”.

Poţi afla orice îţi doreşti despre firmă, despre case din lemn în general, dar şi despre tehnologia folosită de către cei de la Mobina pe www.mobina.ro. Tot ceea ce trebuie să faci este să le accesezi site-ul şi ai acolo toate informaţiile de care ai nevoie, ba mai mult decât atât poţi lua legătura cu ei prin intermediul formularului de contact.

Ultima lor casă a fost construită recent în Belgia şi a fost conceptută în aşa fel încât să economisească energie şi a avea costuri reduse de execuţie. Casa a obţinut nota 6,2 la testul Blower Door şi clientul a fost pe deplin mulţumit.

Pe langă construcţii case din lemn, cei de la Mobina se mai ocupă şi cu construcţia şi montarea de foişoare, terase, pergole şi garduri. Ba mai mult decât atât de la Mobina poţi achiziţiona chrestea, dar şi grinzi lamelare.

SC MOBINA SRL

Locatie: Suceava

Email: mobinasrl@yahoo.com

Numar de telefon:0766 511 664

casa-belgia-mobina mobina-case-din-lemn-logo

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.