Este o perioadă în care oamenii cărora le pasă de comunitățile pe care le reprezintă încearcă să facă tot ce depinde de ei pentru ca lucrurile să nu meargă pe un făgaș greșit.

În comuna suceveană Pojorâta au fost luate toate măsurile de igienă încă de acum o săptămâna, programul primăriei cu publicul a fost restrâns, iar dacă cineva are nevoie urgentă de un serviciu al primăriei are de urmat mai întâi câțiva pași până sa ajungă la departamentul dorit.
Mai întâi trebuie să se dezinfecteze, să ofere informații legate de nume și problema deținută, iar mai apoi poate pleca mai departe.
De asemenea, la sediul primăriei se efectuează o dezinfectare săptămânală, iar clanțele de la uși sunt învelite cu pansament și umezite din oră în oră cu clor.
Tot de la începutul săptămânii, primarul comunei, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a transmis un mesaj pentru locuitorii comunei sale, în care subliniază că sfaturile specialiștilor avizați trebuie tratate cu maximă seriozitate.

„Stimați cetățeni,
Trecem printr-o perioadă dificilă. Avem obligația și datoria de a aplica cu mare responsabilitate toate deciziile luate și transmise de către specialiștii avizați pentru a preveni și limita răspândirea virusului COVID-19.
Fiecare persoană trebuie să acționeze corect, cu mare severitate pentru a ne proteja, trecând cu ajutorul Bunului Dumnezeu peste această situație gravă ce s-a abătut asupra noastră”, a transmis edilul de la Pojorâta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.