Comuna sucevană Păltinoasa este un model de urmat și asta datorită și proiectului de apă și canalizare implementat cu succes în localitate. Potrivit edilului Eduard Wendling, proiectul a fost demarat înainte de 2010, împreună cu localitatea Pârteștii de Jos, iar de cinci ani, de când este la Primărie, acesta investește continuu în acest domeniu, astfel încât cetățenii să beneficieze de cele mai bune servicii.

„Apa și canalul reprezintă un domeniu vital în dezvoltarea comunității noastre și am investit foarte mult. Pe lângă efortul financiar, am distribuit și toate forțele noastre locale pentru a rezolva problemele, iar acest lucru se vede astăzi. De altfel, continuăm să investim în acest sector important”, a declarat primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling.

Edilul a subliniat că aceste condiții pe care le crează în localitate nu fac decât să atragă investitori care plătesc taxe și impozite locale și, prin urmare, contribuie la dezvoltarea comunei Păltinoasa.

 

Comuna Păltinoasa, prima din județ cu serviciu de apă și canal în subordinea Consiliului Local

 

Eduard Wendling a declarat că localitatea pe care o reprezintă este prima din județul Suceava care și-a înființat un serviciu de gestionare a apei și canalizării în subordinea Consiliului Local, după un model preluat dintr-o comună din Maramureș. De asemenea, primarul de la Păltinoasa a adăugat că acest serviciu este foarte avantajos pentru cetățeni, întrucât aceștia se pot adresa direct la Primărie pentru orice problemă întâmpină în acest sens.

„Întrucât angajații Primăriei se ocupă de rezolvarea problemelor, lucrurile sunt remediate imediat și făcute calitativ întrucât tot ei sunt cei care vor interveni și data viitoare. Deja anul trecut am obținut și profit cu acest serviciu pe care anul acesta îl reinvestim astfel încât acest serviciu să fie cât mai bun. Trebuie să spun că, odată cu acest serviciu, oamenii plătesc un preț mai mic atât pentru apă, cât și pentru canalizare, în comparație cu cetățenii din celelalte localități”, a subliniat Eduard Wendling.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.