Mii de suceveni care ar fi putut beneficia de anul acesta de apă caldă non-stop ar putea pierde anul acesta șansa de a fi racordați la puncte termice modernizate.

Ieri, 5 august, la ședința cu asociațiile de proprietari, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că va merge săptămâna viitoare la Bucureşti, pentru a grăbi alocarea fondurilor necesare lucrărilor de modernizare a două puncte termice.

„Suntem pregătiţi să reabilităm două puncte termice în acest an – Parc şi Ion Vodă Viteazul, dar avem în plan şi o serie de reparaţii şi completări la puncte termice din Obcini şi Cuza Vodă. Problema e că nu putem scoate la licitaţie lucrarea câtă vreme nu avem asigurată finanţarea de la bugetul de stat. Avem scrisoare de principiu, prin care suntem asiguraţi că vom primi cele 2,3 milioane de lei necesare, dar nu avem filă de buget în acest sens de la Ministerul Administraţiei şi Internelor”.

Pentru realizarea lucrărilor de modernizare a celor două puncte termice, municipalitatea suceveană a prins în bugetul pe 2013 suma de 1,1 milioane de lei.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.