Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a participat la ziua comunei Poiana Stampei, unde a subliniat faptul că, de la an la an, această localitate se schimbă în bine.

Pentru oamenii de bună credință este vizibil cu ochiul liber că această comunitate s-a schimbat profund în bine. Aici sunt locuri binecuvântate de Dumnezeu și cred că pe lângă eforturile pe care primarul le face împreună cu noi, cei din administrația județeană, și cu sprijinul pe care îl primim de la Guvern, trebuie să dezvoltăm România”, a transmis președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Emil Radu Moldovan consideră că este bun și normal faptul că județul Suceava s-a aflat pe primul loc, în ceea ce privește programul PNDL.

Am văzut că și județul Suceava se bucură de un foarte mare sprijin din partea Guvernului și, chiar dacă președintele Consiliului Județean Suceava este dintr-un alt partid politic decât majoritatea la guvernare, am văzut că pe primul loc la proiectele finanțate de Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală s-a aflat județul Suceava și asta e un lucru bun și normal pentru că oamenii merită să fie sprijiniți.

Am salutat decizia Guvernului, chiar dacă uneori nu te uiți cu tragere de inimă când vezi că la județul vecin vin mai mulți bani decât la tine”, a mai spus Moldovan.

 Totodată, președintele administrației județene din Bistrița-Năsăud crede că în Anul Centenar trebuie să fim mai uniți și mai înțelepți, indiferent de culoarea politică.

Ceea de se întâmplă în ultima perioadă în România, din păcate, nu este lucrul care să asigure liniște și prosperitate. Îmi doresc foarte mult ca bunul Dumnezeu să ne ajute  măcar în cea de-a două parte a acestui an extraordinar pentru noi, care este Anul Centenarului, când sărbătorim ceea ce acum 100 de ani moșii și strămoșii noștri, uniți cu prețul vieții, au făcut Unirea tuturor românilor. Astăzi, din păcate, noi trăim într-o țară dezbinată și îmi pare rău să spun acest lucru despre o realitate. Îmi doresc și ca bunul Dumnezeu să le dea înțelepciune conducătorilor noștri, indiferent de culoarea lor politică și să înțeleagă că cetățenii au nevoie de liniște și de maturitate pentru a putea construi o viață mai bună pentru români”, a precizat Emil Radu Moldovan.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.