Cântăreața Denisa Manelista e grav bolnavă, potrivit unor surse. Vestea însă nu a fost confirmată de tânăra Denisa Răducu, care nu a făcut nicio declarație cu privire la situația în care se află. Zvonurile, însă, nu contenesc să apară în fiecare zi. 

Un apropiat al vedetei a dezvăluit faptul că aceasta a urmat un tratament care a costat-o 30.000 de euro, însă șansele rămân la fel de mici. Aceeași sursă a povestit că Denisa este acasă, dar starea ei de spirit nu este una deloc bună. Ea suferă și plânge tot timpul fiindcă știe că suferă de aceeași boală care cu puțin timp în urmă a răpus-o fulgerător și pe Ileana Ciuculete.

Prietenii artistei au sărit în ajutor. “Sunt foarte afectat deveştile primite despre Denisa. Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum. Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează. Viaţa unui om nu se poate măsura în bani. Dacă e nevoie să cânt, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să ştiu că o salvez de boală”, a declarat Florin Salam.