King’s Garden Events a găzduit miercuri, 18 mai, un eveniment ce va dăinui în sufletele celor prezenți multă vreme. A fost o seară cu bucurie în suflete și pe chip, cu ropote de aplauze și cu emoții puternice. Nu se întâmplă în fiecare zi să asculți teologi recunoscuți din România cântând despre Țară și Dor sau doinind trăirile firești ale vieții. ARMONIA, cel mai bun cor bărbătesc din lume, a înlocuit pentru câteva ore veșmintele preoțești cu cele din lada de zestre a strămoșilor, iar imaginea de ansamblu ce s-a creat a îndemnat la luare aminte.

Faptul că fețele bisericești au purtat cămăși autentice și au înțeles câtă muncă a stat în spatele curelei cu mii de mărgele a dat celor prezenți sentimentul că dragostea de neam n-are voie să lipsească nicicând din inima niciunui român.

La concertul organizat la Suceava a luat parte și Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, deloc întâmplător, un ierarh extrem de iubit de oamenii din Bucovina. A zâmbit și a transmis încă din primele momente în care și-a făcut apariția BUCURIE.

„Să vă bucurați cu toții de această seară și de zestrea minunată pe care o are folclorul românesc. Eu îi iubesc pe acești tineri care îmi aduc multe bucurii și, iată, alături de acest taraf talentat din Basarabia au reușit să creeze împreună ceva atât de frumos! Basarabenii simt românește, poate, mai mult ca noi pentru că au experiența despărțirii. Această muzică se constituie ca o hrană pentru suflet, de aceea vă îndemn să nu fiți triști, ci să vă bucurați! Tristețea nu este de Sus, ci de la subsol”, le-a transmis IPS Teodosie celor prezenți.

Întreaga seară s-a desfășurat sub semnul Superlativului, impresionanta locație reușind să ofere toate detaliile necesare pentru un eveniment de calitate. Printre cei prezenți s-au aflat preoți din județul Suceava, oameni de afaceri și primari, cântecele patriotice și felul în care au fost interpretate reușind să ridice toți participanții în picioare.

De altfel, spectacolul de excepție prezentat a reușit să îi poarte pe cei prezenți prin toate zonele țării. Evenimentul a fost organizat de EUROLUC TRANS și Fundația Ștefania și Teodora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.