Bucurie mare la Horodnic de Sus, după numărarea voturilor. Mare parte din suflarea comunei s-a adunat în jurul lui Valentin Luță, edilul care a mai câștigat un mandat în fruntea localității. Oamenii au sărbătorit și l-au felicitat pe alesul lor, dar și pe întreaga echipă de la Primărie. 

Primarul Valentin Luță a reușit să obțină încă un mandat, fiind votat de 85,43% din cetățeni.

 

„Scriem o nouă pagină de istorie frumoasă la Horodnic de Sus. Am câștigat, noi, toți, împreună! Bucuria este frumoasă, dar trebuie să fie moderată. Se pare că cei patru ani pe care i-am petrecut la Primărie au fost încununați astăzi prin votul dumneavoastră. Acest vot pune încă o piatră peste umerii noștri, ai administrației locale”, a declarat primarul comunei Horodnic de Jos, Valentin Luță.

Acesta a subliniat că efortul de a ridica localitatea pe care o reprezintă se datorează tuturor: echipei din Primărie, viceprimarului și a consilierilor locali, indiferent de culoarea politică.

„Dumnezeu este cel mai important factor în toate aceste reușite. Voi, cei din Horodnic de Sus, ați ascultat glasul Lui Dumnezeu! Nu o să pot mulțumi tuturor celor care merită, însă Horodnic de Sus, în totalitate, merită toată aprecierea”, a spus Valentin Luță.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.