Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava  anunță intrarea în producție a spectacolului „Münchausen”, ce va avea premiera în luna februarie a noului an. Prima producție a anului 2022, „Münchausen”, este o monodramă semnată de dramaturga Alexa Băcanu și va fi montată pe scena teatrului sucevean de Ovidiu Caița, regizor și director artistic al Teatrului de Nord Satu Mare, iar premiera va avea loc în datele de 19 și 20 februarie.

Absolvent al Universității „Babes – Bolyai” Cluj-Napoca, secția Regie Teatru, cu o diplomă de master în Teoria și practica imaginii la Universitatea București, Centrul de excelență în studiul imaginii, Ovidiu Caița deține un CV impresionant în domeniul regiei, cu spectacole montate atât în mediul independent cât și la teatrele de stat. Menționăm câteva dintre acestea: „Paparazzi sau cronica unui răsărit de soare avortat” de Matei Vișniec, la Teatrul de Nord Satu Mare, 2012 – spectacol selecționat la Festivalul Național de Teatru, București, 2013, „Stadiu mediu de degradare” de Peca Ștefan, la Teatru FIX Iași, 2014 – spectacol selecționat la FNTI, București 2014 și „TĂRĂ(Z)BOI” de Mariana Starciuc, montat la Teatrul de Nord Satu Mare în 2018.

„Vom reveni cu mai multe detalii în ceea ce privește premiera spectacolului „Münchausen” și vă rugăm, astfel, să urmăriți pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/ precum și site-ul teatrului www.teatrulmateivisniec.ro pentru a afla mai multe informații privind evenimentele noastre”, au transmis reprezentanții Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.