masterautoglasslogo

Soferii intampina adesea probleme legate de buna functionare, insa si de aspectul propriilor autoturisme. Pentru a avea parte de un traseu in trafic cat mai sigur si mai eficient, acestia trebuie sa aiba grija in parmanenta ca toate componentele masinii sa se afle in perfecta stare. De altfel, atunci cand este necesara inlocuirea parbrizelor, lunetelor, geamurilor laterale, precum si reparatia acestora, societatea S.C. Master Auto Glass S.R.L. din Suceava reuseste cu succes sa multumeasca toti soferii prin oferirea acestor servicii de prima clasa.

Pentru a nu crea niciun fel de problema in trafic, orice autoturism trebuie sa beneficieze de cele mai bune componente si accesorii. De montajul si repararea geamurilor auto, echipa Master Auto Glass se ocupa cu maximum de eficienta, avand in vedere ca experienta in acest domeniu de 10 ani de zile i-a ajutat sa ocupe locul 1 in topul preferintelor soferilor suceveni si nu numai.

 

Inlocuirea si repararea parbrizelor in cel mai scurt timp

Indiferent de modelul autoturismului, Master Auto Glass va reusi sa inlocuiasca parbrizul in cel mai scurt timp, tocmai datorita faptului ca societatea detine un stoc generos de parbrize si geamuri pentru masini. De altfel, datorita experientei si pasiunii echipei de a lucra in acest domeniu, rezultatul final va fi unul de exceptie ce va reusi sa il convinga pe client ca este cea mai eficienta si profesionista echipa de meseriasi din judet.

Mai mult de atat, chiar si atunci cand este vorba despre o fisura ce nu depaseste in diametru o moneda de 50 de bani, echipa Master Auto Glass va reusi ca in aproximativ 15-30 de minute sa inlature definitiv aceasta problema. Ceea ce multi soferi inca nu stiu, este ca orice fisura minuscula va putea cauza daune mult mai semnificative autoturismului. Tocmai de aceea, la scurt timp dupa ce este depistata problema, soferul trebuie sa apeleze la echipa de specialisti pentru a putea fi remediata cu maximum de eficienta.

Datorita echipamentelor de ultima generatie de care Master Auto Glass beneficiaza, orice problema cu privire la geamurile auto va fi rezolvata cu maximum de strictete. De altfel, dedicarea si profesionalismul echipei pot fi usor observate prin numarul impresionant de clienti multumiti ce nu au ezitat sa apeleze la aceasta societate de fiecare data cand au mai intampinat astfel de probleme. In plus, in acest fel se va reduce considerabil riscul ca soferii sa fie respinsi de RAR.

 

Parbrizele pot fi montate chiar si la domiciliu

Dorinta clientilor de a beneficia de serviciile Master Auto Glass chiar pe proprietatea privata, a convins echipa sa realizeze si astfel de prestatii, tocmai pentru a-i multumi pe fiecare in parte. Persoanele care intampina o problema cu privire la geamurile auto sau pur si simplu doresc sa le fie montate folii solare, nu trebuie decat sa realizeze un apel telefonic si sa solicite prezenta firmei. Un astfel de serviciu de montaj parbrize implica un cost al transportului de 1,5 lei pe kilometru, dus-intors.

In acest fel, clientii care isi doresc sa aiba parte de servicii realizate cu maximum profesionalism la preturi avantajoase si doresc sa obtina mult mai multe informatii, o pot face accesand pagina web masterautoglass.ro ce reprezinta un adevarat sprijin pentru soferii din Suceava si nu numai.

5 Responses

 1. Ionel

  Am fost la ei pentru reparat o fisura. Total neprofesionisti, au lucrat afara in mijlocul iernii, au dat o gaura in parbriz, s-au facut ca o umplu cu rasina si aia e. I-am intrebat daca e normal sa nu se poata repara fisura si au mintit ca doar vara se poate. I-am intrebat de ce se vede gaura ca si cum n-ar fi umpluta cu rasina si mi-au zis ca e iluzie optica. Rezultatul a fost ca a trebuit sa merg in alta parte, unde au reparat corect fisura, atat cat se mai putea (cei de la Master Auto Glass pusesera niste rasina superficial, astfel incat in zonele respective nu s-a mai putut interveni). Mi-au spus ca au multi clienti care vin pacaliti de acolo, scopul celor de la Master Auto Glass fiind de a se asigura ca orice reparatie a parbrizului devine imposibila pentru a-l schimba ulterior cu totul la ei (un argument in plus este ca gaura pe care au dat-o pentru a stopa fisura era un pic mai jos de linia fisurii!!) De evitat, groaznica experienta, nici nu credeam ca mai exista astfel de comportament mizerabil. Am facut reclamatie la ANPC.

  Răspunde
  • Ovidiu Popescu

   Salutare tuturor , recent am fost la pus un parbriz la Master Autoglass si totul e o.k sunt multumit .

   Răspunde
 2. Mihai

  Buna ziua…As vrea sa înlocuiesc parbrizul la o Bora, berlina, 2002…un pret si cat durează ? Multumesc

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.