Sâmbătă, 17 decembrie și duminică, 18 decembrie, copiii din comuna Mănăstirea Humorului au fost vizitați de Moș Crăciun. Astfel, în după-amiaza zilei de sâmbătă, la Dom Polski Poiana Micului, cei mai mici dintre cetățenii acestui sat s-au întâlnit cu Moșul și au luat parte și la un spectacol deosebit de colinde, obiceiuri și tradiții.

Duminică, manifestările au debutat la ora 10:00, cu Târgul de Crăciun, iar de la ora 14:00 Moș Crăciun a împărțit cadouri zecilor de copii adunați în centrul comunei. Pe înserate, oamenii s-au adunat în centrul comunei pentru a asista la aprinderea luminițelor în bradul de Crăciun.

„Am pregătit multe surprize pentru copii, dar și pentru cei mari. Crăciunul este o sărbătoare sfântă, iar tradițiile noastre și obiceiurile din preajma acestuia trebuie să rămână vii. Noi, administrația locală, încercăm să oferim câte o mică atenție celor mici pentru că, până la urmă, despre asta e Crăciunul: să dăruim și să primim”, a spus primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru.

Seara s-a încheiat cu un spectacol deosebit al artiștilor Marius Zgâianu și Ancuța Corlățan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.