Joi, 19 decembrie, la Câmpulung Moldovenesc, autoritățile locale au pregătit un eveniment deosebit, așteptat de toți copiii din municipiul de la poalele Rarăului.

Astfel, începând cu ora 13:00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, tot atunci Moș Crăciun urmând să fie întâmpinat pe platoul central.
Începând cu ora 13:05, va avea loc premierea sportivilor, câștigători ai olimpiadelor județene, naționale și internaționale cât și câștigătorilor concursurilor europene pe meserii.


De la 13:30 va urca pe scenă grupul de copii „Moștenitorii Bucovinei”, de la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Piticilor”. Acesta va fi urmat de Grupul de colindători al Școlii profesionale speciale, de la 13:50, iar de la 14:05 va încânta publicul Grupul vocal „Florile Rarăului” din Câmpulung Moldovenesc. La 14:20 este programat recitalul susținut de Corul „Vivat” al Școlii gimnaziale „Bogdan Vodă”, Solist vocal – Emilia Rusu, la 14:35 va urca pe scenă Grupul vocal de colinde și cântece tradiționale „Ștefanellis” al Școlii gimnaziale „Teodor Ștefanelli”, iar la 14:50 va concerta Corul de copii „Magii de la răsărit” al Școlii gimnaziale George Voevidca”; Solist vocal – Gabriel Mândrilă. Începând cu 15:05 Surpat Daniela și Coca Andreea Georgiana de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” vor susține un microrecital, de la 15:15 va urca pe scenă Grupul vocal de colinde al ansamblului „Ecoul Muntelui, de la 15:30 – Grupul de colindători de la Liceul tehnologic nr. 1, de la 15:45 – Grupul de datini și obiceiuri „Țara fagilor” al Colegiului Silvic Bucovina, iar de la ora 16:00 vor colinda copiii de la Grădinița cu program normal nr.5.
În cadrul evenimentului va avea loc și o expoziție de ornamente de sărbători a elevilor Școlii profesionale speciale din Câmpulung Moldovenesc.
De la ora 16:20, Moș Crăciun și crăciunițele vor împărți cadouri copiilor prezenți pe platoul central.

Păstrăm tradiția și îl așteptăm și în acest an pe Moș Crăciun în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Copilașii de la instituțiile de învățământ din municipiu au pregătit un program deosebit de colinde, care îl va încânta pe Moș Crăciun și, sper eu, va aduce emoție în sufletele celor care vor lua parte la eveniment. Îi așteptăm pe câmpulungeni, în număr cât mai mare, să fie alături de noi la această sărbătoare”, a transmis primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.