Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava îi surprinde pe clienţii săi cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de laIulius Mall a pregătit nenumărate cadouri, cel mai mare dintre acestea îndeplinind dorinţele câştigătorului.

Bucuria sezonului de poveste începe de sâmbătă, 30 noiembrie 2013, atunci când Iulius Mall Suceava dă startul campaniei „Tu ce vrei să-ţi aducă Moşul?”, care se desfăşoară până pe 24 decembrie. Ajutoarele celui mai simpatic bătrânel au pregătit daruri peste aşteptări pentru pasionaţii de shopping. Astfel, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mallgarantează participarea la marea tombolă a iernii. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite de la Centrul Info şi să le depună în urna magică a Moşului. Cel mai norocos dintre participanţi, desemnat prin tragere la sorţi chiar în ajunul Crăciunului, la ora 12.00, va fi recompensat cu un premiu cu totul deosebit: 2.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall Suceava.

Tolba Moşului este plină cu daruri, aşa că, în fiecare seară din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00, se va desemna câştigătorul unui express cooker. Mai mult, sfatul spiriduşilor este ca sucevenii să îşi facă cumpărăturile la Iulius Mall, pentru că, săptămânal, vor putea fi desemnaţi câştigătorii a trei LCD-uri Samsung.

De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi sticle cu licori savuroase.

Cu premii atât de frumoase, periplul prin magazinele Iulius Mall Suceava în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi va fi o plăcere. În plus, ca în fiecare an, îndrăgita destinaţie de timp liber s-a transformat într-un tărâm fermecat, cu brazi împodobiţi, globuri strălucitoare şi luminiţe multicolore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.