Ceasurile de mână sunt accesorii valoroase pentru ţinutele de damă sau de bărbaţi. Disponibile în diverse colecţii, ediţii, modele, branduri şi stiluri, ceasurile de mână pot completa adecvat orice ţinută, dacă ştii cum să le alegi. Când cumperi un ceas de mână ar trebui să ţii cont de personalitatea ta, de stilul personal şi, deloc în ultimul rând, de caracteristici şi funcţionalităţi. 

Din fericire, cu atât de multe oferte, este imposibil să nu găseşti exact ceea ce ţi se potriveşte mai bine! De exemplu, ceasurile de mână bărbăteşti sau femeieşti de la Hugo Boss sunt accesorii adecvate pentru toate ocaziile, ţinutele şi sigur vei găsi ceva care să îţi placă şi să ţi se potrivească. 

Dacă vrei un ceas de mână pe care să îl poţi purta la cât mai multe ocazii sau ţinute, ar trebui să alegi un model cât mai clasic şi mai neutru. 

Uneori este mai potrivit să ai un ceas de mână cu o curea metalică şi nu din piele. De asemenea, dacă eşti genul de persoană activă şi trebuie să fii constant la curent cu mesajele şi notificările, ai putea să iei în considerare un ceas inteligent care are toate funcţionalităţile unui smartphone. 

Un ceas de mâna poate schimba considerabil modul în care oamenii arată şi se prezintă. Unii dintre ei folosesc acest accesoriu pentru a-şi completa stilul, alţii pentru funcţionalitatea sa. 

Vom vedea în continuare detaliat motivele pentru care femeile şi bărbaţii aleg să poarte un ceas de mână. 

 

Sunt accesorii utile şi confortabile

 

Dacă vrei să ştii constant cât este ora, ceasul de mână este cel mai bun mod de a afla acest lucru. Sigur, poţi citi ora şi pe telefonul mobil, dar acest lucru poate fi mai complicat dacă îl ţii în geantă sau în buzunar. În plus, sunt accesorii care îţi permit să vezi cât este ceasul într-un mod discret, fără a atrage atenţia în timpul unei întâlniri sau în mijlocul unei discuţii importante. 

 

Sunt accesorii funcţionale

 

Oamenii au nevoie deseori de un ceas de mână în profesia lor atât pentru a-şi completa stilul şi imaginea, cât şi pentru că le sunt utile în ceea ce fac. De exemplu, un medic ar putea avea nevoie de un ceas de mână pentru a măsura pulsul unui pacient, în vreme ce un atlet profesionist îl va putea folosi pentru a se cronometra şi să ţine evidenţa progreselor şi performanţelor sale. 

 

Sunt accesorii care completează ţinuta cu stil şi rafinament

 

Purtarea unui ceas conferă femeilor şi bărbaţilor un look mai stilat şi mai rafinat. Acesta este un accesoriu important pentru a completa ţinuta şi a defini stilul şi personalitatea purtătorului.

 

Are valoare emoţională

 

Sunt multe persoane care poartă ceasuri cu valoare emoţională primite moştenire. De multe ori, acestea sunt adevărate opere de artă şi extrem de valoroase. Transmise din generaţie în generaţie, ceasurile de calitate au atât valoare emoţională, cât şi valoare financiară. 

Pe lângă faptul că pot fi foarte scumpe, acestea transmit şi un mesaj legat de valorile familiale, istorie sau tradiţii. 

În continuare vom vedea cum poate completa ţinuta un ceas de mână.

 

Ceas pentru costum

 

Sunt cele mai simple ceasuri şi, de obicei, arată doar ora, minutele, secundele şi data curentă. Sunt perfecte pentru bărbaţii care nu au necesităţi speciale, ci doar să ştie cât este oră. 

În general, sunt purtate de cei care lucrează într-un birou executiv, în vânzări sau în afaceri. Se potrivesc perfect la costum, adică la ţinute business rafinate şi sunt ideale pentru întâlnirile cu clienţii sau partenerii de afaceri.

 

Ceas de scafandru

 

Se poate purta la ţinutele casual şi niciodată la cele formale. Sunt perfecte pentru o întâlnire cu prietenii, un grătar la iarbă verde, evenimente sportive, cumpărături şi plimbări prin oraş. 

 

Ceasul sport

 

Este durabil şi elegant şi confecţionat din materiale de calitate superioară. Aşa cum reiese şi din descriere, sunt ceasurile recomandate pentru sportivi şi activităţi sportive şi nu se potrivesc la ţinutele business, office sau formale. 

 

De ce să ţii cont când alegi un ceas de mână

 

Funcţiile ceasului inteligent 

 

Pentru mulţi oameni, ceasurile inteligente sunt inovatoare şi o extensie a prezenței pe rețelele sociale a telefoanelor mobile. 

Deoarece, pe lângă indicarea orei exacte, acesta are o mulțime de alte funcționalități, ar putea deveni un tip de distragere a atenției din cauza mesajelor și notificărilor frecvente pe care le primește. Se poate purta la o întâlnire informaţională de afaceri. 

 

Să cunoşti tipul de ceas pe care ar trebui să îl porţi în fiecare ocazie

 

Pe lângă funcţionalităţi, ar trebui să ştii la ce ocazii vei putea purta acel ceas. De exemplu, navigarea, scufundările și înotul sunt activități care necesită un ceas sport deoarece este rezistent la apă. 

Ceasul pe care îl deţii şi îl porţi trebuie să fie asemănător cu personalitatea ta şi nu trebuie să se coordoneze doar cu ţinuta ta, ci şi cu activitatea ta.   

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.